Alle collectiesKom i gang på 5 minutter
Trin 3: Find relevante kontakter og artikler via News tab
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Hos Smart.pr mener vi, at god PR starter med grundig research. Og hvad er et bedre indblik i en journalists arbejde og interesser end de artikler, han eller hun har offentliggjort? Med vores "Newstab" kan du hurtigt og nemt søge efter relevante journalister og tilføje dem til din adressebog.

Søg i News

I News kan du søge på 3 forskellige kriterier: søgeord, medie og forfatter. Disse 3 kriterier kan yderligere filtreres efter udgivelsestidspunkt, land og sprog.

Søgeord

Du kan søge efter søgeord ved at skrive din søgeopgave i søgelinjen. Så snart du er færdig med at skrive, starter søgningen automatisk.

Vil du søge mere omfattende? Brug advanced search. Du kan blandt andet søge efter flere søgeord eller udelukke søgeord. Vil du vide mere? How can I perform an advanced search in the News tab?

Medium

Via indstillingen "Medium" kan du filtrere på medium. Denne knap findes bagved "+Filter" knappen. Ved at vælge et eller flere medier, får du et overblik over de artikler, der er offentliggjort i dette medie.

Forfatter

Hvis du vil se en bestemt journalists publikationer, skal du vælge "Author" bag knappen "+Filter". Derefter kan du søge efter og vælge mellem de journalister, der har skrevet for mindst et af medierne i vores database.

Tidsrum, sprog og land

Med filteret "Date range" kan du indstille den periode, som søgeresultaterne tages fra. Filtrene "Country" og "Language" giver dig mulighed for at filtrere efter land og sprog.

Kombinering af filtre

Du kan kombinere forskellige kriterier og filtre for at få de mest specifikke søgeresultater.

Bundle by author

Knappen "Bundle by author" ved siden af søgefeltet giver en oversigt over de mest relevante journalister for din søgning.

Tilføj journalister

Har du fundet en interessant journalist? Hvis de også er i Journalisterdatabasen, hvilket kan genkendes ved den grønne prik bag deres navn, kan du hurtigt og nemt tilføje deres kontaktoplysninger til din adressebog. Når du har klikket på en artikel, finder du forfatterens navn nederst i højre side af kolonnen, efterfulgt af "+Add to adress book".