Address book
Hoe voeg ik een individueel contactpersoon toe aan mijn adresboek in Smart.pr?
Hoe voeg ik een individueel contactpersoon toe aan mijn adresboek in Smart.pr?
Erik avatar
Geschreven door Erik
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Stap 1. Contactgegevens invoeren

Je kunt contactpersonen één voor één handmatig toevoegen aan je eigen adresboek. Ga hiervoor eerst naar het tabblad 'Contacts' in de Smart.pr app. Daarna klik je in de middelste kolom op het plusje en vervolgens op Create new contact.

In het nieuwe venster verschijnt nu een visitekaart waar je de details van deze contactpersoon kunt invullen. Let erop dat je een geldig e-mailadres invoert, de rest van de velden hoeven niet ingevuld te worden. Nadat je dit hebt gedaan, klik je vervolgens op save rechtsboven in je scherm.

Stap 2. Contactpersoon toevoegen aan lijst(en)

De contactpersoon is nu toegevoegd aan het adresboek, maar bevindt zich nog niet in een lijst. Je kunt deze contactpersoon aan een lijst toevoegen door in de rechterkolom, waar het visitekaartje wordt weergegeven, te klikken op Add to my lists. Je kunt nu aangeven aan welke lijst(en) deze contactpersoon moet worden toegevoegd. Eén contactpersoon kan dus in meerdere lijsten voorkomen, zonder dat je dubbele contacten in je adresboek aanmaakt. Hier is het ook mogelijk een nieuwe lijst te creëren.