Classic Editor
Hoe wijzig ik de footer/boilerplate en het logo van een template?
Hoe wijzig ik de footer/boilerplate en het logo van een template?
Klaas avatar
Geschreven door Klaas
Meer dan een week geleden bijgewerkt

De informatie die verschijnt in de footer of boilerplate van het template, is gekoppeld aan de sender info. Deze kun je zelf wijzigen door rechtsboven in het scherm op je naam te klikken en te kiezen voor Manage Senders. Klik hier voor uitgebreide instructies. Daar vind je een overzicht van de afzenders die in het account werken. Hier kun je per afzender de contactgegevens en het logo aanpassen.

Klik vervolgens op save en ververs je internetbrowser om te zorgen dat de wijzigingen automatisch worden doorgevoerd in je persbericht.

Template op maat
Heb je behoefte aan meer opmaakmogelijkheden? Wil je zelf templates kunnen ontwikkelen in de huisstijl van jouw organisatie of je opdrachtgever? Dan biedt de PRO-Editor een geschikte oplossing. Klik hier voor meer informatie over de PRO-Editor of bekijk het filmpje onderaan dit artikel.

Wil je meer informatie ontvangen over de PRO-Editor, neem dan contact met ons op via de button onderaan dit bericht.

Meer info over het opmaken van je persbericht vind je in onderstaande video: