Hoe voeg je ontvangers toe én verstuur je een persbericht?
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Ontvangers selecteren

Klik op Add recipients. Het adresboek met jouw lijsten en contacten zal nu verschijnen in een pop-up venster. Selecteer links de lijst(en) uit je adresboek waarnaar je het persbericht wilt verzenden. Klik op het grote ‘>>’ teken boven in de middelste kolom, om alle contacten in de geselecteerde perslijst toe te voegen aan je verzendlijst. Klik op het kleine ‘>’ teken naast het contact, om één contact per keer toe te voegen.

In de rechterkolom verschijnt de definitieve selectie van de ontvangers van de mailing.

Je kunt alle journalisten uit meerdere perslijsten uit je adresboek toevoegen aan één verzendlijst, door de lijsten te selecteren en vervolgens te kiezen 'show contacts that are in ANY of the selected lists' onderaan de linkerkolom. Wanneer je liever een kruisselectie maakt van alle geselecteerde lijsten kies je voor 'show contacts that are in ALL of the selected lists'.

Wanneer je tevreden bent over de ontvangers van de mailing, klik je rechts bovenin op Done. Je ontvangers zijn nu toegevoegd aan de mailing.

Direct verzenden

Als je het persbericht hebt gecontroleerd en definitief wilt verzenden, klik dan op Send. Je ontvangt dan nog een pop-up die je vraagt het verzenden te bevestigen.

Wil je de mailing klaarzetten om op een later moment uit te sturen? Klik dan op de knop schedule. Hier vind je meer informatie over het inplannen van een mailing.

Wil je eerst een testversie naar jezelf sturen? Dan kan dat door op de knop Send test te klikken. Hier vind je meer informatie over het verzenden van een testbericht.

Let op: de verzending van je bericht is op geen enkele manier terug te draaien!