Mailings
Waar kan je de gebruikte ontvangers van een verzonden mailing terugvinden?
Waar kan je de gebruikte ontvangers van een verzonden mailing terugvinden?
Rutger avatar
Geschreven door Rutger
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Onder de tab Mailings staan in de kolom aan de linkerkant alle titels van eerder verzonden mailings. Klik op de mail die je wilt openen, zodat deze rechts in je scherm verschijnt. Je ziet nu een preview van de geselecteerde mailing. Rechtsboven in het scherm staat de knop 'view recipients'. Door hier op te klikken verschijnt er een lijst van de contacten aan wie de mailing verzonden is met bijbehorende statistieken. Wanneer je op een contact klikt, kom je bij de gegevens van de journalist in je adresboek terecht.

Door op Create list te klikken, maak je een nieuwe lijst aan in je adresboek met de contacten aan wie de mailing verstuurd is. Deze kan je bijvoorbeeld gebruiken om direct naartoe te sturen bij een vervolg op de campagne.

Via Export krijg je een downloadlink naar je mail toegestuurd met de ontvangerslijst als Excel bestand.

Wil je de mail nog een keer verzenden naar alle ontvangers die de mail nog niet hebben geopend? Selecteer dan eerst boven in het scherm de groep ontvangers die horen bij 'no action'. Maak vervolgens een lijst van deze ontvangers.

Door de mail te dupliceren en vervolgens te verzenden aan deze lijst kun je deze ontvangers gemakkelijk nog een keer bereiken.