PRO Editor
Hoe voeg ik een grote bijlage toe in de PRO Editor?
Meer dan een week geleden bijgewerkt

In dit artikel lees je hoe bijlages groter dan 20mb kunt toevoegen in de PRO Editor. Hoe je kleinere bijlages toe kunt voegen lees je in dit artikel.

PRO Editor

De PRO Editor is een zogenaamde 'row editor'. Door het invoegen van verschillende 'rows' kun je snel én eenvoudig je persbericht vormgeven. De 'rows' zijn toe te voegen via de knop 'rows' in de rechter kolom van de PRO Editor. De 'rows' kan je vervolgens vullen met verschillende typen content.

Hoe voeg je een grote bijlage toe in de PRO Editor?

Om grote bijlages toe te voegen kies je bij content voor 'dynamic content'. Sleep het blok naar de plek waar je de bijlage wilt plaatsen, klik erop en kies vervolgens in de rechterkolom voor 'upload attachment'. Je kunt nu je bijlage uploaden vanaf je harde schijf. De PRO Editor ondersteunt maximaal 2 'dynamic content' blokken per row.

Vormgeving
Om je bijlages mooi weer te geven in je bestaande template kun je de kleur van de link instellen. Dit doe je door in de rechterkolom te kiezen voor de tab 'Settings', en vervolgens de 'Link color' aan te passen. Let wel, alle links in je persbericht krijgen deze kleur.

Weergave

In de editor ziet 'dynamic content' er anders uit dan in de uiteindelijke e-mail. Wanneer je je persbericht opslaat en de editor sluit, wordt de HTML gerenderd en zie je de uiteindelijke weergave van je bijlage in het 'edit your mailing' scherm en het mailing overzichtsscherm.