Trin 1: Opret en afsender
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Ved at klikke på dit navn øverst til højre på skærmen og derefter vælge "Manage Senders" er det muligt at oprette en (ny) afsender.

De data, du indtaster i denne menu, vil være synlige i boilerplaten nederst i hver pressemeddelelse. Når du er færdig med at indtaste dataene, klikker du på "Save", og er afsenderen oprettet. Hvis du ønsker at foretage ændringer, kan du altid gøre det på et senere tidspunkt.

Hvilke oplysninger kan jeg medtage i afsenderen?

Ud over de almindelige kontaktoplysninger er det også muligt at tilføje virksomhedsoplysninger som f.eks. websites, konti på sociale medier, logoer og oplysninger om afsenderen. Feltet "About" kan bruges til at tilføje generelle oplysninger om afsenderen og/eller virksomheden. Dette felt accepterer kun "almindelig tekst": det betyder, at indtastninger og særlig formatering af teksten ikke vises i boilerplaten.

Verifikation og autentificering af en ny afsender

Når du tilføjer et nyt domæne (@domæne.dk) til at sende fra, er det nødvendigt at verificere dette domæne. Vi anbefaler også stærkt, at du autentificerer dit domæne. På denne måde styrker du din pålidelighed som afsender, hvilket bidrager til, at dine pressemeddelelser leveres korrekt til alle modtagere.

Hvad skal jeg være opmærksom på, når jeg tilføjer websteder og links til sociale medier?

• Følgende sociale medieplatforme kan føjes til boilerplaten: X (Twitter), Facebook, Instagram, en personlig Linkedin-profil og en Linkedin-virksomhedsside.

• Brug kun dataene bag "/"-tegnet, vi har allerede udfyldt resten for dig.

• Der er to forskellige typer Linkedin-sider, som du kan tilføje. Husk, at du ikke er logget ind som sideadministrator på Linkedin-virksomhedssiden. Dette link virker ikke, når du er logget ind som sideadministrator. I så fald er der en mulighed for at vise siden som en besøgende i øverste højre hjørne af skærmen.

Bemærk!

Du kan ikke oprette afsendere med Gmail, Outlook osv. e-mailadresser. Disse domæner kan ikke verificeres og autentificeres.

Held og lykke med at oprette (nye) afsendere!

<3 Team Smart.pr