Algemeen
Hoe stel ik mijn gebruikersgegevens in?
Raoul avatar
Geschreven door Raoul
Meer dan een week geleden bijgewerkt

User Settings

In Smart.pr kun je zelf jouw gebruikersgegevens inzien en wijzigen. Door rechtsboven in je scherm op je naam te klikken en vervolgens te kiezen voor de optie "User settings", is het mogelijk om de instellingen van je gebruikersaccount aan te passen.

De gegevens die je in dit menu kunt zien, zijn de gegevens van je gebruikersaccount: je naam, e-mailadres, gebruikersnaam, wachtwoord en taalinstellingen voor de Journalistendatabase tags. Klik op 'Save' om wijzigingen op te slaan. Wijzigingen worden per direct doorgevoerd en kunnen altijd weer worden aangepast.

Gebruikersnaam en Wachtwoord

Je gebruikersnaam en wachtwoord gebruik je om in te loggen. Het mailadres dat je in dit menu invoert, is het mailadres waarop je notificaties vanuit Smart.pr ontvangt. Denk aan berichten uit de support chat of product updates.

Two-Factor Authentication

In Smart.pr kun je gebruik maken van Two Factor Authentication (2FA). Wanneer je dit inschakelt, stel je in dat je naast het invoeren van een gebruikersnaam en wachtwoord, nog een tweede factor nodig hebt om in te loggen. Meer hierover lees je in dit artikel.

Language preference

In het user settings menu is het mogelijk om je voorkeurstaal in te stellen. De taal die je hier selecteert, is de taal waarin de tags in de Journalistendatabase worden weergegeven. De inhoud van de database verandert hierbij niet, enkel de taal van de tags/filters verandert mee.

Notificaties

Smart.pr geeft je real time notificaties wanneer je persbericht wordt geopend, en wanneer er op een link wordt geklikt. Wanneer je deze meldingen liever uitzet kun je dit doen in het user settings menu.