Hoe plan je een automatische verzending voor een later tijdstip in?
Hoe plan je een automatische verzending voor een later tijdstip in?
Klaas avatar
Geschreven door Klaas
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Verzending inplannen voor later

Het is mogelijk om de verzending van je persbericht in te plannen voor een later tijdstip. Om de mailing in te kunnen plannen is het van belang eerst ontvangers toe te voegen aan de mailing

Om de mailing in te plannen druk je op de knop Schedule in het overzicht van de mailing. Hier kun je vervolgens het gewenste moment kiezen en de opdracht bevestigen. Nadat je het bericht hebt ingepland nemen wij de verzending voor onze rekening. Je hoeft dus niet ingelogd te zijn op het moment van verzending.

Geplande verzending annuleren

Na inplannen is het mogelijk om de geplande mailing te annuleren. Hiervoor druk je simpelweg op de lichtblauwe Cancel scheduling knop. Dit kan uitsluitend vóór het ingeplande moment van definitieve verzending. Je hoeft je geen zorgen te maken dat je gegevens of gedane wijzigingen verloren gaan. Het enige dat geannuleerd wordt, is (het tijdstip van) de verzending van je bericht.

Let op! Wanneer je een persbericht inplant voor een andere datum, zul je de datum in het persbericht handmatig aan moeten passen. In de Classic Editor doe je dit door op de datum te klikken.