Alle collectiesKom i gang på 5 minutter
Trin 4: Importer dine egne kontakter i Smart.pr
Meer dan een week geleden bijgewerkt

For at sikre, at du kan importere kontakter uden problemer, er det vigtigt, at din importfil opfylder retningslinjerne. Se artiklen 'Hvad er retningslinjerne for importfilen?' Er filen organiseret i overensstemmelse med retningslinjerne? Så kan du starte importen.

Klik på plustegnet i midterste kolonnen i adressebogen, og vælg Import contacts.

Trin 1. Upload en fil

Vælg filen fra din computer. Nederst i højre hjørne kan du angive om din fil har en titelrække. Der findes en titelrække, når den første række i filen beskriver indholdet af kolonnen (og der står f.eks. "First name"). Din fil har ikke en titelrække, når den første række begynder med navne eller adresser. Du kan nemt teste effekten af denne indstilling ved at markere eller fjerne markeringen af feltet . Så kan du selv se, hvad det rigtige valg er.

Trin 2. Indeling af kolonner

Det er vigtigt at angive, hvordan filen skal læses af systemet. Dette kan gøres ved at bruge dropdown menuen i værktøjet. For hver kolonne kan du angive, hvilke oplysninger den indeholder. Det gør du for alle kolonne som du vil importere. Hvis du ikke tildeler en kolonne, bliver den ikke importeret.

Trin 3. Kontroller eller korriger kontaktoplysninger

Når du har defineret alle kolonnerne, klikker du på Map selected columns. Nu har du muligheden for at rette eventuelle fejl og kontrollere de importerede kontakter. Vi anbefaler at kontrollere felterne for de første par kontakter grundigt, da de efterfølgende kontakter vil blive importeret på samme måde. Når systemet angiver, at nogle oplysninger skal rettes, skal du udfylde eller korrigere oplysningerne hvor det er nødvendigt. Færdig? Klik på Confirm contacts.

Trin 4. Dobbelte e-mailadresser

Værktøjet spørger nu, om dobbelte kontakter skal undgås i din adressebog. Det er muligt at en kontakt, der skal importeres, allerede eksisteres in adressebogen. Vi anbefaler, at du altid lader denne funktion aktivt. På denne måde undgår du altid at have dobbelte kontakter i din adressebog.

Trin 5. Bekræftelse af import

Til sidts klikker du på Request import. Du vil modtage en e-mail, så snart importen er afsluttet. Det kan tage nogle minutter. Hvis du derefter opdaterer din browser og søger efter 'Import' under "Contacts" i venstre kolonne, vil du finde en liste med den eksakt dato og det eksakt tidspunkt af din import. Du kan omdøbe den eller blot lade den stå her (hvis du allerede har tilføjet kontakterne til lister i Excel-filen ved hjælp af kolonnen "List", for eksempel.).