Mailings
Hoe beheer ik mijn mailingsarchief?
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Onder de tab Mailings vind je in de linkerkolom alle titels van eerder aangemaakte mailings, zowel verzonden persberichten als drafts. Wanneer je in de linkerkolom een mailing selecteert wordt deze geopend in de rechterkolom. Door rechtsboven op het pijltje naar beneden te klikken verschijnen verschillende opties.

View recipients laat een overzicht zien van de ontvangers van je persbericht en welke actie zij ondernomen hebben

Duplicate laat je het persbericht kopiëren zodat je deze nog een keer kunt verzenden

Enable web version laat je een webversie van het persbericht genereren

Print/PDF laat je het persbericht uitprinten of opslaan als PDF

Archive laat je het persbericht archiveren. Verzonden persberichten kunnen niet worden verwijderd omdat hiermee de bijbehorende data verloren gaat.

Daarnaast vindt je onder de titel de optie Add mailing tag. Hiermee kun je een tag toekennen aan je mailing zodat je deze later makkelijk terug kunt vinden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de naam van de opdrachtgever, of je eigen naam wanneer je met een groot team binnen het account werkt.

Door in de linkerkolom op het pijltje naar beneden te klikken verschijnen andere opties om je mailingsarchief te beheren.

Via de archived knop kun je zoeken in gearchiveerde mailings. Draft, send en scheduled laat je filteren op basis van de status van de mailings. Via web version en media monitoring kun je filteren op persberichten met een webversie en berichten waarvoor monitoring is geactiveerd. Tenslotte kun je via de zoekbalk makkelijk mailings terugvinden op basis van de tags die je hebt toegekend.