Hoe voeg je notities en informatie toe aan een contact?
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Door notities achter te laten kun je makkelijk en snel extra informatie delen over een contact in je adresboek. De notities zijn zichtbaar voor jou en al je collega's.

Notities kun je achterlaten voor elk contact in je adresboek. Selecteer het contact in de middelste kolom, en klik vervolgens in de rechterkolom op notes om de bestaande notities te lezen.

Je kunt nieuwe notities op twee manieren toevoegen.

1. Op de + knop drukken en zelf een notitie schrijven

Notities zijn altijd te lezen voor iedereen in het account waarin je werkt. Zo is de informatie ook in te zien door je collega's. Uiteraard zijn de notities niet zichtbaar voor andere Smart.pr gebruikers.

N.B. Wil je extra telefoonnummers of e-mailadressen toevoegen aan een contact? Gebruik dan de edit knop. Die vindt je door rechtsboven op de ˅ knop te drukken